Alert

You Tube app has broken it

I have a BD HT-C6930 and the You Tube app just updated. It has broken it, as now it just hangs the app and the BD player. I am on latest firmware, not that it has been updated since Nov '10.

Really, does no one think to test these updates before they go out.

Discussion is locked
Follow
Reply to: You Tube app has broken it
PLEASE NOTE: Do not post advertisements, offensive materials, profanity, or personal attacks. Please remember to be considerate of other members. If you are new to the CNET Forums, please read our CNET Forums FAQ. All submitted content is subject to our Terms of Use.
Reporting: You Tube app has broken it
This post has been flagged and will be reviewed by our staff. Thank you for helping us maintain CNET's great community.
Sorry, there was a problem flagging this post. Please try again now or at a later time.
If you believe this post is offensive or violates the CNET Forums' Usage policies, you can report it below (this will not automatically remove the post). Once reported, our moderators will be notified and the post will be reviewed.
Comments
- Collapse -
You Tube app UPDATE has broken it

Sorry, the above is what my Subject should have said!

- Collapse -
You Tube app UPDATE has broken it

ShuggMcGlummfer,

- Collapse -
You Tube app UPDATE has broken it

Thanks for your advice. I have tried this out and there is no change. I have figured out what is happening - when the You Tube app is accessed, the front panel display of the BD player changes from ONLINE to STOP and then the app just hangs. The only way to continue is to switch BD off & on. In addition, the app resets my Network Connection from Wireless to Wired. All other apps work ok and do not reset the Network Connection.

I am running the latest BD firmware, ie, 1013.2.

- Collapse -
You Tube app UPDATE has broken it

ShuggMcGlummfer,

- Collapse -
You Tube app UPDATE has broken it

Ah, I'm in the UK. Maybe I shouldn't have raised it via this forum, but there is no equivalent in Europe and Samsung UK do not respond to email queries.

- Collapse -
You Tube app UPDATE has broken it

ShuggMcGlummfer,

- Collapse -
same problem here

Just updated my Youtube app also confirmed to have the latest firmware. When i start the app i see the youtube start screen flash across the screen and then faced with three options 1) press up to search 2) play current selection 3) press down for don't recall (not in front of the player atm). It just freezes, have to do what the OP mentioned above, recycle power to get it unfrozen. I did notice that if i press the function button i can go other inputs, to HDMI inputs for example - have my dvr configured on hdmi input 1- and there's no sound but have video. If i power down and power back up the system is fine as long as i don't restart the youtube app. please fix Samsung.

- Collapse -
same problem here

oh yeah, bought this unit in the states.

- Collapse -
"Unknown"

"Unknown",

- Collapse -
same probelm here

HDTech,
The model is HT-C6930W. Yes, still in the states. Thanks.

- Collapse -
same problem
- Collapse -
same problem

Same issue
Model#: HT-C6600.

- Collapse -
Exact same problem

I'm having the exact same problem. Just started when the youtube app updated this morning.

US Model number: HT-C6900W.

Latest firmware, tired resetting the receiver and internet@tv but it didnt help.

- Collapse -
Hello Samsung

Can you hear me now? Any idea on what's going on?

- Collapse -
Same problem here

Model 6930w
In USA
Exact issue past one week. Click YouTube and it just hangs... Only way to recover is by restarting the player and don't click YouTube app... Plz plz plz fix ...have to throw this player with out this app... The only app I use on this player is YouTube Sad

- Collapse -
I second that :(

My Blu-ray player (Samsung HT-C5900) updated some Internet@Home apps yesterday. Now my youtube app also freezes shortly after start. Like some of the others in here, it is the only app I ever use Sad
@HDTech, my BD-player was bought in Denmark

- Collapse -
fixed for me

Thanks Samsung. Seems you reverted back to the prior version of this app w/ an update. It's working once again.

- Collapse -
Mine updated/reverted as well

Yup, mine updated (or reverted back to the old version) yesterday. It's working once again Happy

- Collapse -
Home entrainment system HT-D5530W in Singapore

Same problem in Singapoe, It came with Youtube (white logo) application and it is not working, i can browse videos but cannot play. It shows the Loading circle and no video. I tried with latest Firmware. I switched off and on power several times. I tried with Reset from Settings menu and Reload applications , no Use. Few days before it updated to Youtube (black logo) application it worked fine. Then next day again it updated to White logo app and doesn't work. Any way to fix the problem , or atleast to install the working youtube version?

It is ridiculous to Auto update the applications, It dont ask for User consent before auto update. Samsung please note this.

CNET Forums