General discussion

Windows Media Player 10/No Video Playing

All of a sudden my WMP10 isn't playing any video formats except those direct from my DVD drive. My other media players play fine. Actually if I play something on RealPlayer sometimes it'll then play on WMP. I have Service Pack 2. I downloaded the codec pack from Microsoft, no such luck. I ran several virus scan plus the latest removal tool from Microsoft, still no luck. I would appreciate any help. Happy Valentine's Day! SB644

Discussion is locked

Follow
Reply to: Windows Media Player 10/No Video Playing
PLEASE NOTE: Do not post advertisements, offensive materials, profanity, or personal attacks. Please remember to be considerate of other members. If you are new to the CNET Forums, please read our CNET Forums FAQ. All submitted content is subject to our Terms of Use.
Reporting: Windows Media Player 10/No Video Playing
This post has been flagged and will be reviewed by our staff. Thank you for helping us maintain CNET's great community.
Sorry, there was a problem flagging this post. Please try again now or at a later time.
If you believe this post is offensive or violates the CNET Forums' Usage policies, you can report it below (this will not automatically remove the post). Once reported, our moderators will be notified and the post will be reviewed.
Comments
- Collapse -
See if this older forum
- Collapse -
WMP

I had trouble with version 10 also, I uninstalled it and went back to version 9 and I haven't had any more trouble.

CNET Forums

Forum Info