Resolved Question

Why can't I view the Comments after an article on CNET?

Using Windows 10 Pro 64bit with both Firefox and Chrome (both up to date) I am unable to access the Comments section at the end of any article. I click on the See Comments button but nothing happens.

What is wrong? I have whitelisted CNET in my uBlock ad blocker on both browsers but the Comments remain unreachable.

Discussion is locked

Todd Sauve has chosen the best answer to their question. View answer
Follow
Reply to: Why can't I view the Comments after an article on CNET?
PLEASE NOTE: Do not post advertisements, offensive materials, profanity, or personal attacks. Please remember to be considerate of other members. If you are new to the CNET Forums, please read our CNET Forums FAQ. All submitted content is subject to our Terms of Use.
Reporting: Why can't I view the Comments after an article on CNET?
This post has been flagged and will be reviewed by our staff. Thank you for helping us maintain CNET's great community.
Sorry, there was a problem flagging this post. Please try again now or at a later time.
If you believe this post is offensive or violates the CNET Forums' Usage policies, you can report it below (this will not automatically remove the post). Once reported, our moderators will be notified and the post will be reviewed.
Comments
- Collapse -
Clarification Request
Link please.

I am currently on my other laptop with Firefox and Ublock Origin so give me a link to check it out.

I don't run the site and it may be a week till the Hula lessons are over and someone can get to it.

- Collapse -
Read a few CNET articles with Ublock Origin on.

I see comments just fine.

Best Answer

- Collapse -
check addons

try disabling your addons and toolbars to see if it helps. be sure to restart your browser after disabling.

- Collapse -
Check Add Ons

OK, I did a full reset of Firefox and did not reconnect to the Sync service and now I can view the Comments section. Firefox really went weird on me and think it must have been one of my add ons that was causing all the problems, and it came back right away when I had Sync running. So something is either wrong with one of the add ons or the Sync service has a bug in it.

Thanks for your help folks! I appreciate your quick answers! Happy

CNET Forums

Forum Info