Question

When I try to reply to someone posts it doesn't load anythig

Sorry if this isn't the right section for this. I made a post a bit ago and I have a reply. I'm trying to click on reply but it won't do anything. In fact there's quite a few things that won't do anything when I click on them.

Discussion is locked
Follow
Reply to: When I try to reply to someone posts it doesn't load anythig
PLEASE NOTE: Do not post advertisements, offensive materials, profanity, or personal attacks. Please remember to be considerate of other members. If you are new to the CNET Forums, please read our CNET Forums FAQ. All submitted content is subject to our Terms of Use.
Reporting: When I try to reply to someone posts it doesn't load anythig
This post has been flagged and will be reviewed by our staff. Thank you for helping us maintain CNET's great community.
Sorry, there was a problem flagging this post. Please try again now or at a later time.
If you believe this post is offensive or violates the CNET Forums' Usage policies, you can report it below (this will not automatically remove the post). Once reported, our moderators will be notified and the post will be reviewed.
Comments
- Collapse -
Answer
If this is the eSATA post...

I just tried and can click on Bob's post. Try logging out of CNET, clearing cache and cookies and log back in.
Dafydd.

Typo edit.

Post was last edited on October 24, 2015 3:13 PM PDT

- Collapse -
Had to use Firefox

It's working now after install Firefox. Wasn't working on Chrome for some reason.

- Collapse -
Answer
ublock

disable any adblocking addon you may be using and see if it helps.

CNET Forums