Question

videos

I am using an iMac running macOS High Sierra (10.13.6). I use Firefox Quantum, version 62. Online access is through Spectrum. No matter what I do videos will not play. All I ever see is the rotating circle of dots and the video never starts. Anybody got an idea what's going on?

Discussion is locked

Follow
Reply to: videos
PLEASE NOTE: Do not post advertisements, offensive materials, profanity, or personal attacks. Please remember to be considerate of other members. If you are new to the CNET Forums, please read our CNET Forums FAQ. All submitted content is subject to our Terms of Use.
Reporting: videos
This post has been flagged and will be reviewed by our staff. Thank you for helping us maintain CNET's great community.
Sorry, there was a problem flagging this post. Please try again now or at a later time.
If you believe this post is offensive or violates the CNET Forums' Usage policies, you can report it below (this will not automatically remove the post). Once reported, our moderators will be notified and the post will be reviewed.
Comments
- Collapse -
Clarification Request
Does this happen on YouTube?

Does this happen in Safari, at the same sites?

Some sites still use Flash. Not installed on a Mac by default

P

- Collapse -
Cnet video

No, YouTube runs fine. Checked out Flash and tried to install it but I got a message that it was not optimized for my OS. Checked to see what that meant and found that the 10.13.6 version of the Mac OS requires 64 bit and the installer I have for Flash is for the 32 bit version. i'll have to go to the Adobe site and see if there is a 64 bit version. Thanks, you've pointed out a possible solution.

CNET Forums

Forum Info