General discussion

Unable to boot Windows

Running XP/SP3. Upon booting, get DOS screen showing: PXE-E61 Media
TestFailure, Check Cable PXE-MDC Exiting PXE ROM All cables are connected;
checked both the hard drive and CD Rom,by exchanging with good ones; same
problem. Any help will be greatly appreciated. Thank you.

Discussion is locked

Follow
Reply to: Unable to boot Windows
PLEASE NOTE: Do not post advertisements, offensive materials, profanity, or personal attacks. Please remember to be considerate of other members. If you are new to the CNET Forums, please read our CNET Forums FAQ. All submitted content is subject to our Terms of Use.
Reporting: Unable to boot Windows
This post has been flagged and will be reviewed by our staff. Thank you for helping us maintain CNET's great community.
Sorry, there was a problem flagging this post. Please try again now or at a later time.
If you believe this post is offensive or violates the CNET Forums' Usage policies, you can report it below (this will not automatically remove the post). Once reported, our moderators will be notified and the post will be reviewed.
Comments
- Collapse -
Check BIOS Boot Device Setting

Another thing to check is your BIOS settings and see if you still have your HDD as the primary boot device.

- Collapse -
Check BIOS Setting

Thank you for your reply. However, that was all done prior to my first post. Setup BIOS to boot from CD-same problem; setup to boot from HDD, same problem.

CNET Forums

Forum Info