Samsung forum

General discussion

T200HD sound but no picture

by DexyG / March 30, 2009 10:02 AM PDT

After turning the monitor on, the screen turns on momentarily as normal for a seemingly random time - on average a couple of seconds - then the screen suddenly goes blank. This is regardless of which mode the monitor is in, and if the monitor is in TV mode, the sound still works fine. It had been working fine for 6 months beforehand, and I haven't changed any connections etc in that time. Any ideas what could be the problem?

Discussion is locked
You are posting a reply to: T200HD sound but no picture
The posting of advertisements, profanity, or personal attacks is prohibited. Please refer to our CNET Forums policies for details. All submitted content is subject to our Terms of Use.
Track this discussion and email me when there are updates

If you're asking for technical help, please be sure to include all your system info, including operating system, model number, and any other specifics related to the problem. Also please exercise your best judgment when posting in the forums--revealing personal information such as your e-mail address, telephone number, and address is not recommended.

You are reporting the following post: T200HD sound but no picture
This post has been flagged and will be reviewed by our staff. Thank you for helping us maintain CNET's great community.
Sorry, there was a problem flagging this post. Please try again now or at a later time.
If you believe this post is offensive or violates the CNET Forums' Usage policies, you can report it below (this will not automatically remove the post). Once reported, our moderators will be notified and the post will be reviewed.
Collapse -
T200HD sound but no picture
by Samsung_HD_Tech Samsung staff / March 30, 2009 10:44 AM PDT

DexyG,

Has the resolution changed?

You also might try updating your driver, even if "you think it probably doesn't need it". Often times, it's the little details that can fix a big problem.

Keep me posted.

--HDTech

Collapse -
Re: T200HD sound but no picture
by DexyG / March 30, 2009 10:52 AM PDT

No, nothing has changed. The screen just randomly started turning off a couple of times when I pushed the monitor back, but would start working again if I turned it off and on again. But a few days ago, after turning it on the screen would go blank as described, and turning if off and on again would make no difference.

Collapse -
Re: T200HD sound but no picture
by Samsung_HD_Tech Samsung staff / March 31, 2009 6:44 AM PDT

DexyG,

Well, that just doesn't sound like normal operation. The monitor shouldn't be turning off for no reason. I suggest calling 800-SAMSUNG and having the unit serviced.

Keep me posted.

--HDTech

Popular Forums
icon
Computer Newbies 10,686 discussions
icon
Computer Help 54,365 discussions
icon
Laptops 21,181 discussions
icon
Networking & Wireless 16,313 discussions
icon
Phones 17,137 discussions
icon
Security 31,287 discussions
icon
TVs & Home Theaters 22,101 discussions
icon
Windows 7 8,164 discussions
icon
Windows 10 2,657 discussions

CNET FORUMS TOP DISCUSSION

Help, my PC with Windows 10 won't shut down properly

Since upgrading to Windows 10 my computer won't shut down properly. I use the menu button shutdown and the screen goes blank, but the system does not fully shut down. The only way to get it to shut down is to hold the physical power button down till it shuts down. Any suggestions?