Cameras forum

General discussion

Sd790 - movie problem

by yezrach / November 1, 2009 10:42 AM PST

Hi,

i started having the next problem in the last week.
when i play a movie after i record it or while playing it on the computer the movie speed is very big.
for example I record 40 seconds movie clip and when i play on the camera its end-to-end in 1-2 seconds. same as playing on the computer.
i have tried to "reset" the camera and browsing for hour on the Internet but could not find any similar problem,

Thanks
Yaniv

Discussion is locked
You are posting a reply to: Sd790 - movie problem
The posting of advertisements, profanity, or personal attacks is prohibited. Please refer to our CNET Forums policies for details. All submitted content is subject to our Terms of Use.
Track this discussion and email me when there are updates

If you're asking for technical help, please be sure to include all your system info, including operating system, model number, and any other specifics related to the problem. Also please exercise your best judgment when posting in the forums--revealing personal information such as your e-mail address, telephone number, and address is not recommended.

You are reporting the following post: Sd790 - movie problem
This post has been flagged and will be reviewed by our staff. Thank you for helping us maintain CNET's great community.
Sorry, there was a problem flagging this post. Please try again now or at a later time.
If you believe this post is offensive or violates the CNET Forums' Usage policies, you can report it below (this will not automatically remove the post). Once reported, our moderators will be notified and the post will be reviewed.
Collapse -
SD790
by snapshot2 Forum moderator / November 1, 2009 11:25 PM PST
In reply to: Sd790 - movie problem

I assume that the video appears to be playing at high speed.

Sounds like you are recording in "Time Lapse" mode.
Which would take one image each second, or something similar.

Check page 83 in the User Manual.

..
.

Collapse -
(NT) its working!!!! thanks
by yezrach / November 1, 2009 11:31 PM PST
In reply to: SD790
Popular Forums
icon
Computer Newbies 10,686 discussions
icon
Computer Help 54,365 discussions
icon
Laptops 21,181 discussions
icon
Networking & Wireless 16,313 discussions
icon
Phones 17,137 discussions
icon
Security 31,287 discussions
icon
TVs & Home Theaters 22,101 discussions
icon
Windows 7 8,164 discussions
icon
Windows 10 2,657 discussions

CNET FORUMS TOP DISCUSSION

Help, my PC with Windows 10 won't shut down properly

Since upgrading to Windows 10 my computer won't shut down properly. I use the menu button shutdown and the screen goes blank, but the system does not fully shut down. The only way to get it to shut down is to hold the physical power button down till it shuts down. Any suggestions?