General discussion

Samsung LN52A650 - Had Audo - No Video - Now No Power

Hello, The TV is only a year and 6 months old. Light to normal use.

Problems: Had Audio but No Video when powered on. Power cycled it twice and on the second on cycle I heard a crackle that wasn't from the speakers and the red standby light was no longer lit when off.The 2 fuses was the crackle sound, located on the Power Supply Board Fuse 801 and 802).

what I've Done: Replaced the fuses in hopes of... and they blew upon immediate plug in.

Any advice would be great, all the Caps look good on the board also...

Thank you!! Happy

Discussion is locked

Follow
Reply to: Samsung LN52A650 - Had Audo - No Video - Now No Power
PLEASE NOTE: Do not post advertisements, offensive materials, profanity, or personal attacks. Please remember to be considerate of other members. If you are new to the CNET Forums, please read our CNET Forums FAQ. All submitted content is subject to our Terms of Use.
Reporting: Samsung LN52A650 - Had Audo - No Video - Now No Power
This post has been flagged and will be reviewed by our staff. Thank you for helping us maintain CNET's great community.
Sorry, there was a problem flagging this post. Please try again now or at a later time.
If you believe this post is offensive or violates the CNET Forums' Usage policies, you can report it below (this will not automatically remove the post). Once reported, our moderators will be notified and the post will be reviewed.
Comments

CNET Forums

Forum Info