Desktops forum

General discussion

quick question...

by koolman51 / January 13, 2007 6:23 AM PST

i got an ecs RX-480A and its integrated graphics is RADEON X200, and i was just wondering if i can put my NVIDIA 7600gs on it?

Discussion is locked
You are posting a reply to: quick question...
The posting of advertisements, profanity, or personal attacks is prohibited. Please refer to our CNET Forums policies for details. All submitted content is subject to our Terms of Use.
Track this discussion and email me when there are updates

If you're asking for technical help, please be sure to include all your system info, including operating system, model number, and any other specifics related to the problem. Also please exercise your best judgment when posting in the forums--revealing personal information such as your e-mail address, telephone number, and address is not recommended.

You are reporting the following post: quick question...
This post has been flagged and will be reviewed by our staff. Thank you for helping us maintain CNET's great community.
Sorry, there was a problem flagging this post. Please try again now or at a later time.
If you believe this post is offensive or violates the CNET Forums' Usage policies, you can report it below (this will not automatically remove the post). Once reported, our moderators will be notified and the post will be reviewed.
Collapse -
If the MB has a slot that matches the GPU card type...yes.
by VAPCMD / January 13, 2007 8:30 AM PST
In reply to: quick question...

Does the system have enought power watts/AMP for the new video ?

VAPCMD

Collapse -
yes it does it has...
by koolman51 / January 13, 2007 11:02 AM PST

a PCI-expressx16 slot and thats whats the GPU needs and yes it does have enough power for it to work

Collapse -
(NT) Believe you've answered the question..
by VAPCMD / January 13, 2007 12:09 PM PST
In reply to: yes it does it has...
Collapse -
but my sound doesnt work...
by koolman51 / January 13, 2007 12:38 PM PST

im trying to use the onboard sound on the motherboard RX 480-A but it doesnt work, when i use aim i only hear a beeping sound

Collapse -
Did you 'enable' the sound feature in the BIOS ?
by VAPCMD / January 13, 2007 12:56 PM PST

Did you load the sound drivers from mfgs CD ?

Are you testing 'sound' by playing music ?

VAPCMD

Collapse -
yeah im testing sound...
by koolman51 / January 14, 2007 7:35 AM PST

but im not getting any sound im going t9o see if enabling sound in the BIOS will help me...

Collapse -
Definitely got to 'enable' sound in the BIOS and
by VAPCMD / January 14, 2007 8:41 AM PST

load the applicable drivers....plug in speakers, turn on speakers, plug ib AC to speakers and increase volume to audible level.

Let us know.

VAPCMD

Collapse -
ok i got sound but...
by koolman51 / January 14, 2007 2:24 PM PST

i can only hear it from one side(which is my left side or the headphones) any help with that?

Popular Forums
icon
Computer Newbies 10,686 discussions
icon
Computer Help 54,365 discussions
icon
Laptops 21,181 discussions
icon
Networking & Wireless 16,313 discussions
icon
Phones 17,137 discussions
icon
Security 31,287 discussions
icon
TVs & Home Theaters 22,101 discussions
icon
Windows 7 8,164 discussions
icon
Windows 10 2,657 discussions

CNET FORUMS TOP DISCUSSION

Help, my PC with Windows 10 won't shut down properly

Since upgrading to Windows 10 my computer won't shut down properly. I use the menu button shutdown and the screen goes blank, but the system does not fully shut down. The only way to get it to shut down is to hold the physical power button down till it shuts down. Any suggestions?