General discussion

Problems with install

I am using Windows 98se and trying to install AVG anti virus. I am getting two error messages.

Error Starting Program
The STUB.EXE file is linked or missing export KERNEL32.DLL:ProcessIdToSessionId.

Setup Extractor
A device to the system is not functioning

What do I need to do to get the install to complete.

Thanks for the help.

Discussion is locked
Follow
Reply to: Problems with install
PLEASE NOTE: Do not post advertisements, offensive materials, profanity, or personal attacks. Please remember to be considerate of other members. If you are new to the CNET Forums, please read our CNET Forums FAQ. All submitted content is subject to our Terms of Use.
Reporting: Problems with install
This post has been flagged and will be reviewed by our staff. Thank you for helping us maintain CNET's great community.
Sorry, there was a problem flagging this post. Please try again now or at a later time.
If you believe this post is offensive or violates the CNET Forums' Usage policies, you can report it below (this will not automatically remove the post). Once reported, our moderators will be notified and the post will be reviewed.
Comments
- Collapse -
Re: Problems with install

Hi,

please be informed that AVG is no longer supporting old operating systems (Windows ME, Windows 98, etc.). More information at this FAQ:

http://free.avg.com/ww-en/faq.num-2422#num-2422

Please upgrade your operating system to install and use AVG.

Thank you

- Collapse -
I agree

CNET Forums