Windows 7 forum

Question

Problem solving help!!!

Just deleted sommit in the registry to get rid of previous installed mobile devices... so I went a bit mad and deleted all mobiles ever connected to Windows 7, now when i connect my mobile device it has no autoplay, even thought the tic box is on autoplay in control panel is checked it didn't show at the bottom of autoplay either ..... but here's the weird bit it shows the device in my computer when connected......... any ideas on how to get back autoplay prompt when I plugin my device????? Please help

Discussion is locked
You are posting a reply to: Problem solving help!!!
The posting of advertisements, profanity, or personal attacks is prohibited. Please refer to our CNET Forums policies for details. All submitted content is subject to our Terms of Use.
Track this discussion and email me when there are updates

If you're asking for technical help, please be sure to include all your system info, including operating system, model number, and any other specifics related to the problem. Also please exercise your best judgment when posting in the forums--revealing personal information such as your e-mail address, telephone number, and address is not recommended.

You are reporting the following post: Problem solving help!!!
This post has been flagged and will be reviewed by our staff. Thank you for helping us maintain CNET's great community.
Sorry, there was a problem flagging this post. Please try again now or at a later time.
If you believe this post is offensive or violates the CNET Forums' Usage policies, you can report it below (this will not automatically remove the post). Once reported, our moderators will be notified and the post will be reviewed.

All Answers

Collapse -
Answer
Re: go back

In reply to: Problem solving help!!!

ideas:
1. System restore back to before you did this
2. Back to your own latest backup of your registry (if you made one before messing it up).
3. Back to your latest image backup (if you make those)

Collapse -
Should be a simple fix tho

In reply to: Re: go back

I'm happy with deleting like 16 devices I've connected over the past no problem......just removed my new phone aswell my bad is there another route

Popular Forums

icon
Computer Newbies 10,686 discussions
icon
Computer Help 54,365 discussions
icon
Laptops 21,181 discussions
icon
Networking & Wireless 16,313 discussions
icon
Phones 17,137 discussions
icon
Security 31,287 discussions
icon
TVs & Home Theaters 22,101 discussions
icon
Windows 7 8,164 discussions
icon
Windows 10 2,657 discussions

REVIEW

Sublime suburban chariot

High on style and technology, the 2019 Volvo XC90 is an incredibly satisfying everyday crossover.