Question

Problem shooting

Hi Mates! I have a Canon Rebel EOS T6i seance one month and half. I’m the first owner so it’s brand new. By the date I have take around 1000 pictures. My problem is that just after I turn it on it shuts a picture, (without me pressing the shuter) or several if is set as “Continious shooting” after that, everithing works just normal. Then I press 1/2 the shuter, it focus and bip the focus, but when I press the shooter more to take the picture, nothing hapend. The only way I can shoot is throught the LSC monitor with the touching system.
I will be very happy if you guys can share some of your wisdom because I’m new on this and don’t know what to do!
Thank you!

Discussion is locked
Follow
Reply to: Problem shooting
PLEASE NOTE: Do not post advertisements, offensive materials, profanity, or personal attacks. Please remember to be considerate of other members. If you are new to the CNET Forums, please read our CNET Forums FAQ. All submitted content is subject to our Terms of Use.
Reporting: Problem shooting
This post has been flagged and will be reviewed by our staff. Thank you for helping us maintain CNET's great community.
Sorry, there was a problem flagging this post. Please try again now or at a later time.
If you believe this post is offensive or violates the CNET Forums' Usage policies, you can report it below (this will not automatically remove the post). Once reported, our moderators will be notified and the post will be reviewed.
Comments
- Collapse -
Answer
That's a warranty issue.

Make the call to Canon and see what they want to do about it.

- Collapse -
Thanks mate!

I will defenetly use it, thank you for your answer!

CNET Forums