General discussion

Problem connecting to the interent...

Last night I install XP Prof onto a new PC I'm building. Everything was working fine until I started downloading XP updates. After downloading many updates and successfully installing I rebooted as it prompted me. When the PC came back up my internet connection did not work. I'm guessing it was one of the security updates that caused the connection to quit. I did install SP2 but after my internet connection had already quit working. I don't know if this has anything to do with it but it seems that under my network connections I have an internet gateway showing that I don't think is supposed to be there. It seems as though my PC is trying to connect to the internet through another PC. Any help would be appreciated.

Discussion is locked

Follow
Reply to: Problem connecting to the interent...
PLEASE NOTE: Do not post advertisements, offensive materials, profanity, or personal attacks. Please remember to be considerate of other members. If you are new to the CNET Forums, please read our CNET Forums FAQ. All submitted content is subject to our Terms of Use.
Reporting: Problem connecting to the interent...
This post has been flagged and will be reviewed by our staff. Thank you for helping us maintain CNET's great community.
Sorry, there was a problem flagging this post. Please try again now or at a later time.
If you believe this post is offensive or violates the CNET Forums' Usage policies, you can report it below (this will not automatically remove the post). Once reported, our moderators will be notified and the post will be reviewed.
Comments
- Collapse -
Re: Problem connecting to the interent...
- Collapse -
Problem fixed

Thanks. I figured out my problem. My PC had somehow been changed from a workgroup to a MSHOME network configuration and was trying to connect to the internet through a PC that wasn't there. I changed the network settings and all was fixed.

CNET Forums

Forum Info