Peripherals forum

General discussion

No Video

by jbndhs / October 25, 2004 8:19 AM PDT

The other day the fan in the power supply started making a noise. It was about five years old so I sent for a new one. About the same time there was no picture on the monitor. There was a message on my monitor that said it was working to check the cable and the computer. I turned the computer off and disconneted the cable and reconneted it and it was ok. But I didn't want to use the computer with a weak power supply. So today the new p/s came and I installed it. But now I get the same message. What do you think? Did the video card bit the dust? When I start the computer I get a beep code of one long and three short. I have award bios with a AMD cpu. If I have missed any need info for a answer let me know and I will try my best to supply it.

Discussion is locked
You are posting a reply to: No Video
The posting of advertisements, profanity, or personal attacks is prohibited. Please refer to our CNET Forums policies for details. All submitted content is subject to our Terms of Use.
Track this discussion and email me when there are updates

If you're asking for technical help, please be sure to include all your system info, including operating system, model number, and any other specifics related to the problem. Also please exercise your best judgment when posting in the forums--revealing personal information such as your e-mail address, telephone number, and address is not recommended.

You are reporting the following post: No Video
This post has been flagged and will be reviewed by our staff. Thank you for helping us maintain CNET's great community.
Sorry, there was a problem flagging this post. Please try again now or at a later time.
If you believe this post is offensive or violates the CNET Forums' Usage policies, you can report it below (this will not automatically remove the post). Once reported, our moderators will be notified and the post will be reviewed.
Collapse -
Re: No Video
by Hounddog / October 25, 2004 11:27 AM PDT
In reply to: No Video

beep code is for bad video card.Try reseating card if it doesnt help replace card.

Collapse -
Re: No Video
by jbndhs / October 25, 2004 3:09 PM PDT
In reply to: Re: No Video

Thanks hounddog! I reset the video card and now that works. But now the NIC card and the usb card do not work. I don't know what happen. But I bet it has something to do with the fact that when I started the computer up after I installed the p/s windows started in the safe mode. Any ideas??

Popular Forums
icon
Computer Newbies 10,686 discussions
icon
Computer Help 54,365 discussions
icon
Laptops 21,181 discussions
icon
Networking & Wireless 16,313 discussions
icon
Phones 17,137 discussions
icon
Security 31,287 discussions
icon
TVs & Home Theaters 22,101 discussions
icon
Windows 7 8,164 discussions
icon
Windows 10 2,657 discussions

The Samsung RF23M8090SG

One of the best French door fridges we've tested

A good-looking fridge with useful features like an auto-filling water pitcher and a temperature-adjustable "FlexZone" drawer. It was a near-flawless performer in our cooling tests.