General discussion

No monitor signal, please help

Hi,
I have a Blaster Pc by empac and all of a sudden I have no monitor signal. I tried a known good monitor and still nothing. Next I bought a new agp video card and still nothing.
I swapped it out for a pci video card and still nada.
Is this a motherboard problem.
The computer seems to boot up ok with no error beeps but I'm not sure what to do next.
TIA for any help.

Discussion is locked

Follow
Reply to: No monitor signal, please help
PLEASE NOTE: Do not post advertisements, offensive materials, profanity, or personal attacks. Please remember to be considerate of other members. If you are new to the CNET Forums, please read our CNET Forums FAQ. All submitted content is subject to our Terms of Use.
Reporting: No monitor signal, please help
This post has been flagged and will be reviewed by our staff. Thank you for helping us maintain CNET's great community.
Sorry, there was a problem flagging this post. Please try again now or at a later time.
If you believe this post is offensive or violates the CNET Forums' Usage policies, you can report it below (this will not automatically remove the post). Once reported, our moderators will be notified and the post will be reviewed.
Comments
- Collapse -
No monitor signal, please help

You didn't say if your pc has onboard video! Did you have to remove a video card to install a new one? If everthing
is OK you should hear 1 beep! John

- Collapse -
Help

No it doesnt have onboard video. I took out the old video card and put in a new 1. I get 0 beeps even if I take out the memory

- Collapse -
How many forums have you posted this in??????????

How many forums do we have to search to see what advice you were given and what the results were???????

- Collapse -
Problem solved

It was the motherboard.
Sorry for the cross post.
Steve

- Collapse -
You made up for it by providing us

the info on what fixed it. LOL Great and thanx.

CNET Forums

Forum Info