General discussion

Nero Express 2

Hallo,

My video looks great on the storyboard/timeline, but the audio got lots of drop outs, dont know why because in another programm the audio is ok.Work with Windows XP prof. service pack 2.
Maybe somebody canm help me to solve this problem.

Thanks

Discussion is locked

Follow
Reply to: Nero Express 2
PLEASE NOTE: Do not post advertisements, offensive materials, profanity, or personal attacks. Please remember to be considerate of other members. If you are new to the CNET Forums, please read our CNET Forums FAQ. All submitted content is subject to our Terms of Use.
Reporting: Nero Express 2
This post has been flagged and will be reviewed by our staff. Thank you for helping us maintain CNET's great community.
Sorry, there was a problem flagging this post. Please try again now or at a later time.
If you believe this post is offensive or violates the CNET Forums' Usage policies, you can report it below (this will not automatically remove the post). Once reported, our moderators will be notified and the post will be reviewed.
Comments
- Collapse -
Audio

What format is your audio file? Sometimes it has something to do with that or might be a bug in the program. Look for any updates on their website or problems that other people might of had.

Hope this helps.

- Collapse -
RE:

Problem like this usually means hardware is not up to par. Are you using the computer for other thing/s while the video stuffs is going on?

CNET Forums

Forum Info