General discussion

Motion Plus ::: Not Working After Maintaince

Hi,
I had posted the my Issue with my UA40B7000WRS LEDTV,
which was the wrong software upgrade that samsung Changed my TVs MAINBOARD, it is to say that I had "ports not identified" problem.
Now after "MAINBOARD Change" the tv is OK,

But the problem is I see the 100Hz Motion Plus is not effective,
Judder Reduction Works, but the Blur Reduction is not effective,
I have tested it with serveral videos, it includes all sources
HDMI, AV-Composite, A-TV, DLNA and USB, Motion Plus acts the same for all of them.

what shall I do?

I want to make you notice, that we have a "lack of technical information" by SAMSUNG technicians in my region, Iran.

thanks in advance.

Discussion is locked
Follow
Reply to: Motion Plus ::: Not Working After Maintaince
PLEASE NOTE: Do not post advertisements, offensive materials, profanity, or personal attacks. Please remember to be considerate of other members. If you are new to the CNET Forums, please read our CNET Forums FAQ. All submitted content is subject to our Terms of Use.
Reporting: Motion Plus ::: Not Working After Maintaince
This post has been flagged and will be reviewed by our staff. Thank you for helping us maintain CNET's great community.
Sorry, there was a problem flagging this post. Please try again now or at a later time.
If you believe this post is offensive or violates the CNET Forums' Usage policies, you can report it below (this will not automatically remove the post). Once reported, our moderators will be notified and the post will be reviewed.
Comments

CNET Forums