HolidayBuyer's Guide

Windows Legacy OS forum

General discussion

Missing logon menu

by darkflea / February 16, 2008 4:29 AM PST

I used mg friends installer of winxp sp2. after i finished installing it, i created 2 new user and restarted, but it didn't go to the logon menu but login directly to the administrator.

And also, on the LAN. i disabled it. but after restart it automatically enabled.....

Pls help......... n thanks

Discussion is locked
You are posting a reply to: Missing logon menu
The posting of advertisements, profanity, or personal attacks is prohibited. Please refer to our CNET Forums policies for details. All submitted content is subject to our Terms of Use.
Track this discussion and email me when there are updates

If you're asking for technical help, please be sure to include all your system info, including operating system, model number, and any other specifics related to the problem. Also please exercise your best judgment when posting in the forums--revealing personal information such as your e-mail address, telephone number, and address is not recommended.

You are reporting the following post: Missing logon menu
This post has been flagged and will be reviewed by our staff. Thank you for helping us maintain CNET's great community.
Sorry, there was a problem flagging this post. Please try again now or at a later time.
If you believe this post is offensive or violates the CNET Forums' Usage policies, you can report it below (this will not automatically remove the post). Once reported, our moderators will be notified and the post will be reviewed.
Collapse -
Try the usuals.
by R. Proffitt Forum moderator / February 16, 2008 7:50 AM PST
In reply to: Missing logon menu
Collapse -
Help!!
by darkflea / February 18, 2008 12:36 AM PST
In reply to: Try the usuals.

teakui doesn't seem to work. and how about the LAN thats always enables after you disables it then restart.

Collapse -
"I used mg friends installer of winxp sp2."
by R. Proffitt Forum moderator / February 18, 2008 1:37 AM PST
In reply to: Help!!

That's possibly the big clue here. If you had XP installed and used the wrong XP CD you would have no end of troubles.

At this point it looks like the OS has suffered great damage so find YOUR XP CD and start over.

Bob

Popular Forums
icon
Computer Newbies 10,686 discussions
icon
Computer Help 54,365 discussions
icon
Laptops 21,181 discussions
icon
Networking & Wireless 16,313 discussions
icon
Phones 17,137 discussions
icon
Security 31,287 discussions
icon
TVs & Home Theaters 22,101 discussions
icon
Windows 7 8,164 discussions
icon
Windows 10 2,657 discussions

HOLIDAY GIFT GUIDE 2017

Cameras that make great holiday gifts

Let them start the new year with a step up in photo and video quality from a phone.