General discussion

Linksys E1000 connection problem.

I just bought a brand new linksys e1000 router and everything works great but for some reason i cannnot connect wirelessly to the internet. It connects to the router but my computer won't get any internet signal from it. I connected via ethernet cable and everything works great, my friends are able to connect wirelessly through their computers with no problem. I can use the internet through other routers but i just cant connect to this one for some odd reason.
I have windows vista SP2, and my network card is atheros ar5007. Im not really sure what to do anymore, i tried changing all different options on my compuer but i just cant get any wireless internet through this router.

Help?

Discussion is locked

Follow
Reply to: Linksys E1000 connection problem.
PLEASE NOTE: Do not post advertisements, offensive materials, profanity, or personal attacks. Please remember to be considerate of other members. If you are new to the CNET Forums, please read our CNET Forums FAQ. All submitted content is subject to our Terms of Use.
Reporting: Linksys E1000 connection problem.
This post has been flagged and will be reviewed by our staff. Thank you for helping us maintain CNET's great community.
Sorry, there was a problem flagging this post. Please try again now or at a later time.
If you believe this post is offensive or violates the CNET Forums' Usage policies, you can report it below (this will not automatically remove the post). Once reported, our moderators will be notified and the post will be reviewed.
Comments

CNET Forums

Forum Info