Question

Links Not Linking!

This issue is not Black&White - therefore hard to explain (especially for Dummy). Essentially, links are not linking - both URL and local e.g. click on Win Orb to open C-Drive and get "...file does not have a program associated with it ..."
A URL link from elsewhere (doc/email) - other links will give "application not found". In most cases there's a work-around and in some instances the link works-e.g. from within websites. I or a malicious gremlin has caused this - how do I fix it? thanks

Discussion is locked

Answer
Follow
Reply to: Links Not Linking!
PLEASE NOTE: Do not post advertisements, offensive materials, profanity, or personal attacks. Please remember to be considerate of other members. If you are new to the CNET Forums, please read our CNET Forums FAQ. All submitted content is subject to our Terms of Use.
Reporting: Links Not Linking!
This post has been flagged and will be reviewed by our staff. Thank you for helping us maintain CNET's great community.
Sorry, there was a problem flagging this post. Please try again now or at a later time.
If you believe this post is offensive or violates the CNET Forums' Usage policies, you can report it below (this will not automatically remove the post). Once reported, our moderators will be notified and the post will be reviewed.
Comments
- Collapse -
Answer
For the URL.
- Collapse -
1/2 gone

thanks for your input - I couldn't make use of that but on the up-side the problem has 1/2 fixed itself i.e. some links are working again (?) - and fortunately I can copy/paste the others - I can live with that so I won't pursue this further. Just another PC-Woe.

CNET Forums

Forum Info