Cameras forum

General discussion

Kodak easy share cx6200 problem

by sunsickle / November 30, 2004 3:44 AM PST

I have been using this camera with no problems for almost a year. I do not use the memory card or anything like that. I simply take the pictures, plug the USB cable into the camera and PC and it automatically detects it and then i get the pics off the camera. Oddly enough, out of nowhere, the PC stopped recognizing the camera. My dad has the same camera and his is doing the same thing. I have tried all the obvious things and even bought a new cable and nothing. Any help would be greatly appreciated.
Thanks,
Amanda

Discussion is locked
You are posting a reply to: Kodak easy share cx6200 problem
The posting of advertisements, profanity, or personal attacks is prohibited. Please refer to our CNET Forums policies for details. All submitted content is subject to our Terms of Use.
Track this discussion and email me when there are updates

If you're asking for technical help, please be sure to include all your system info, including operating system, model number, and any other specifics related to the problem. Also please exercise your best judgment when posting in the forums--revealing personal information such as your e-mail address, telephone number, and address is not recommended.

You are reporting the following post: Kodak easy share cx6200 problem
This post has been flagged and will be reviewed by our staff. Thank you for helping us maintain CNET's great community.
Sorry, there was a problem flagging this post. Please try again now or at a later time.
If you believe this post is offensive or violates the CNET Forums' Usage policies, you can report it below (this will not automatically remove the post). Once reported, our moderators will be notified and the post will be reviewed.
Collapse -
Re: Kodak easy share cx6200 problem
by snapshot2 Forum moderator / November 30, 2004 9:46 AM PST

That brings up a couple of questions.

Are you using Windows XP?

Are you using the Kodak software to detect the camera?

...
..
.

Collapse -
Problems
by clevergirljc / January 9, 2005 11:28 PM PST

Amanda,
I have a Vivitar Vivicam and I too had the same problem with my camera and PC. What you need to do is go into your controll pannel and "find" your camera. If it does not show, do an Add and remove hardware. You may have to reinstail the camera. I had to a couple of times with mine. It is a pain, I know, but that is part of having to keep up with todays technology. I hope this helps you.

Popular Forums

icon
Computer Newbies 10,686 discussions
icon
Computer Help 54,365 discussions
icon
Laptops 21,181 discussions
icon
Networking & Wireless 16,313 discussions
icon
Phones 17,137 discussions
icon
Security 31,287 discussions
icon
TVs & Home Theaters 22,101 discussions
icon
Windows 7 8,164 discussions
icon
Windows 10 2,657 discussions

FALL TV PREMIERES

Your favorite shows are back!

Don’t miss your dramas, sitcoms and reality shows. Find out when and where they’re airing!