Computer Help forum

General discussion

Just bought new Mobo and cpu need help about chipset

by IrocJuno / December 11, 2007 9:14 PM PST

Mobo: Asrock Conroe 1333-D667 R1.0 LGA 775 Intel 945GC, CPU: Intel Core 2 Duo E4500 Allendale 2.2GHZ LGA 775 65W Processor Model BX80557E4500 I want to be sure if both will work great together, cause read somewhere you need 965 chipset , and found out after i bought it .. and also i will use (2) 1 GB 533mhz .. can it be operatable... Thank you

Discussion is locked
You are posting a reply to: Just bought new Mobo and cpu need help about chipset
The posting of advertisements, profanity, or personal attacks is prohibited. Please refer to our CNET Forums policies for details. All submitted content is subject to our Terms of Use.
Track this discussion and email me when there are updates

If you're asking for technical help, please be sure to include all your system info, including operating system, model number, and any other specifics related to the problem. Also please exercise your best judgment when posting in the forums--revealing personal information such as your e-mail address, telephone number, and address is not recommended.

You are reporting the following post: Just bought new Mobo and cpu need help about chipset
This post has been flagged and will be reviewed by our staff. Thank you for helping us maintain CNET's great community.
Sorry, there was a problem flagging this post. Please try again now or at a later time.
If you believe this post is offensive or violates the CNET Forums' Usage policies, you can report it below (this will not automatically remove the post). Once reported, our moderators will be notified and the post will be reviewed.
Popular Forums
Computer Newbies 10,686 discussions
Computer Help 54,365 discussions
Laptops 21,181 discussions
Networking & Wireless 16,313 discussions
Phones 17,137 discussions
Security 31,287 discussions
TVs & Home Theaters 22,101 discussions
Windows 7 8,164 discussions
Windows 10 2,657 discussions


Help, my PC with Windows 10 won't shut down properly

Since upgrading to Windows 10 my computer won't shut down properly. I use the menu button shutdown and the screen goes blank, but the system does not fully shut down. The only way to get it to shut down is to hold the physical power button down till it shuts down. Any suggestions?