Browsers, E-mail, & Web Apps forum

General discussion

IE 7 and Vista

I am sure this issue has been brought up before, but I can't find it.
Why, when I click on page at the top right of IE 7, is cut, copy and paste grayed out?
Is this a normal thing for IE 7 or do I have something set wrong?
I am using Norton 360 for security.
Thanks
Wayne

Discussion is locked
You are posting a reply to: IE 7 and Vista
The posting of advertisements, profanity, or personal attacks is prohibited. Please refer to our CNET Forums policies for details. All submitted content is subject to our Terms of Use.
Track this discussion and email me when there are updates

If you're asking for technical help, please be sure to include all your system info, including operating system, model number, and any other specifics related to the problem. Also please exercise your best judgment when posting in the forums--revealing personal information such as your e-mail address, telephone number, and address is not recommended.

You are reporting the following post: IE 7 and Vista
This post has been flagged and will be reviewed by our staff. Thank you for helping us maintain CNET's great community.
Sorry, there was a problem flagging this post. Please try again now or at a later time.
If you believe this post is offensive or violates the CNET Forums' Usage policies, you can report it below (this will not automatically remove the post). Once reported, our moderators will be notified and the post will be reviewed.
Collapse -
Perhaps there's nothing to cut/copy/paste?

In reply to: IE 7 and Vista

The paste option will only appear if you are clicking on a field to which you can paste an object and you have an object stored on the system's clipboard. Likewise, cut/copy options only appear f you have highlighted text or right-clicked on an object (such as an image) which may be copied.

John

Collapse -
thanks John

In reply to: Perhaps there's nothing to cut/copy/paste?

You are exactly right about that.
I was trying to put a photograph from Photobucket into a forum and even though I would click the direct link which should have copied the photo to the clipboard, it wasn't doing that.
I found the problem in my settings and now the paste comes up.
Thanks
Wayne

Popular Forums

icon
Computer Newbies 10,686 discussions
icon
Computer Help 54,365 discussions
icon
Laptops 21,181 discussions
icon
Networking & Wireless 16,313 discussions
icon
Phones 17,137 discussions
icon
Security 31,287 discussions
icon
TVs & Home Theaters 22,101 discussions
icon
Windows 7 8,164 discussions
icon
Windows 10 2,657 discussions

REVIEW

Sublime suburban chariot

High on style and technology, the 2019 Volvo XC90 is an incredibly satisfying everyday crossover.