General discussion

HW-C560S/Playstation 3 audio problem help

Ok, I just got the C560S and I love it except their is one thing I cannot figure out. I have the HDMI going out to my TV. And an optical cable for the Anynet+ which all works fine.
I then have my PS3 connected through the BD/DVD HDMI slot.

For some reason with the PS3 anytime I am in the main menu or playing a video game the sound cuts in and out.

Yet when I am playing a blu-ray movie the audio is perfectly fine.

On the screen of the receiver all the speakers and l.pcm signs go blank, then cut back on. The audio goes out then back on every 5-10 seconds.

Are there settings I need to change?

Discussion is locked
Follow
Reply to: HW-C560S/Playstation 3 audio problem help
PLEASE NOTE: Do not post advertisements, offensive materials, profanity, or personal attacks. Please remember to be considerate of other members. If you are new to the CNET Forums, please read our CNET Forums FAQ. All submitted content is subject to our Terms of Use.
Reporting: HW-C560S/Playstation 3 audio problem help
This post has been flagged and will be reviewed by our staff. Thank you for helping us maintain CNET's great community.
Sorry, there was a problem flagging this post. Please try again now or at a later time.
If you believe this post is offensive or violates the CNET Forums' Usage policies, you can report it below (this will not automatically remove the post). Once reported, our moderators will be notified and the post will be reviewed.
Comments

CNET Forums