TVs & Home Theaters forum

General discussion

HDMI ISSUES for Panasonic TH-58PZ850

by panny1080 / November 3, 2008 12:21 PM PST

Hey guys, i am having issues with the HDMI port 1 on this tv. I purchased this TV and bought 2 new Monster 1000 HDMI cables 6metres (paid $300+ each cable). I have 2 sources for HD, my HDDVD (gonna get a bluray soon) and my HDPVR. I have used both cables with different combinations from both sources with HDMI port 2 and 3, and it works great. However, combinations with both cables with both sources on HDMI 1 produces white specs on the screen. So naturally, i figured it was the HDMI port 1 that had the problem. I contacted Panasonic and they sent over a rep who confirmed that indeed my 2 cables worked fine with HDMI ports 2 and 3, but not 1. He used his own cable (a cheap $60 HDMI cable) and his cable worked on all 3 hdmi ports. He stated it is not an issue with the TV, but is an issue with my cables. How is it that my cables work great on HDMI port 2 and 3, but not on port 1...someone please explain

Discussion is locked
You are posting a reply to: HDMI ISSUES for Panasonic TH-58PZ850
The posting of advertisements, profanity, or personal attacks is prohibited. Please refer to our CNET Forums policies for details. All submitted content is subject to our Terms of Use.
Track this discussion and email me when there are updates

If you're asking for technical help, please be sure to include all your system info, including operating system, model number, and any other specifics related to the problem. Also please exercise your best judgment when posting in the forums--revealing personal information such as your e-mail address, telephone number, and address is not recommended.

You are reporting the following post: HDMI ISSUES for Panasonic TH-58PZ850
This post has been flagged and will be reviewed by our staff. Thank you for helping us maintain CNET's great community.
Sorry, there was a problem flagging this post. Please try again now or at a later time.
If you believe this post is offensive or violates the CNET Forums' Usage policies, you can report it below (this will not automatically remove the post). Once reported, our moderators will be notified and the post will be reviewed.
Collapse -
return those cables!!!!!!!
by givemeaname / November 3, 2008 2:23 PM PST
Collapse -
but both cables work on port 2 and 3...just not on 1...
by panny1080 / November 3, 2008 3:34 PM PST

well actually i got them for 120 each on a staff discount...299 is retail. I have 2 monster 1000 cables...i have tried them both on port 2 and 3 and tried both hd sources and in every possible combination and they work great. how is it possible that these cables do not work on port 1? Both these cables are defective, but selectively defective on port 1? seems odd to me...

Collapse -
bump
by panny1080 / November 7, 2008 10:12 AM PST

bump

Popular Forums
icon
Computer Newbies 10,686 discussions
icon
Computer Help 54,365 discussions
icon
Laptops 21,181 discussions
icon
Networking & Wireless 16,313 discussions
icon
Phones 17,137 discussions
icon
Security 31,287 discussions
icon
TVs & Home Theaters 22,101 discussions
icon
Windows 7 8,164 discussions
icon
Windows 10 2,657 discussions

Does BMW or Volvo do it best?

Pint-size luxury and funky style

Shopping for a new car this weekend? See how the BMW X2 stacks up against the Volvo XC40 in our side-by-side comparison.