Windows Legacy OS forum

General discussion

Error Starting Program tse.dll file missing

by mommapez / October 31, 2004 4:36 AM PST

HI. I need help. My sygate firewall doesnot appear on the taskbar at the bottom of my screen as it usually does and I am getting an error message that reads....
The TSE. Dll file is missing export.....and so...I have tried to remove the Sygate Software and install again but it does not allow the software to be reinstalled. Win ME IBM 2276 computer.
Does anyone know how to fix this problem? Thanks.

Discussion is locked
You are posting a reply to: Error Starting Program tse.dll file missing
The posting of advertisements, profanity, or personal attacks is prohibited. Please refer to our CNET Forums policies for details. All submitted content is subject to our Terms of Use.
Track this discussion and email me when there are updates

If you're asking for technical help, please be sure to include all your system info, including operating system, model number, and any other specifics related to the problem. Also please exercise your best judgment when posting in the forums--revealing personal information such as your e-mail address, telephone number, and address is not recommended.

You are reporting the following post: Error Starting Program tse.dll file missing
This post has been flagged and will be reviewed by our staff. Thank you for helping us maintain CNET's great community.
Sorry, there was a problem flagging this post. Please try again now or at a later time.
If you believe this post is offensive or violates the CNET Forums' Usage policies, you can report it below (this will not automatically remove the post). Once reported, our moderators will be notified and the post will be reviewed.
Collapse -
Re: Error Starting Program tse.dll file missing
by R. Proffitt Forum moderator / October 31, 2004 5:13 AM PST
Collapse -
Re: Error Starting Program tse.dll file missing
by mommapez / October 31, 2004 11:55 AM PST

Thanks Bob..checked Add/Remove Programs and found Sygate is installed..ran Panda Active Scan..3 hours later up to 74,000 files...ended that..no viruses...not sure how long that would have ran...
Error Starting Program...went to start, run..then msconfig.exe.. Sygate is NOT in the start up menu..Sygate does not show up in the taskbar at the bottom of the screen..SMC has caused an error continues to show up on the screen.
Any suggestions...thanks.

Collapse -
I didn't write "virus", I wrote SPYWARE.
by R. Proffitt Forum moderator / November 1, 2004 12:40 AM PST
Popular Forums
icon
Computer Newbies 10,686 discussions
icon
Computer Help 54,365 discussions
icon
Laptops 21,181 discussions
icon
Networking & Wireless 16,313 discussions
icon
Phones 17,137 discussions
icon
Security 31,287 discussions
icon
TVs & Home Theaters 22,101 discussions
icon
Windows 7 8,164 discussions
icon
Windows 10 2,657 discussions

FALL TV PREMIERES

Your favorite shows are back!

Don’t miss your dramas, sitcoms and reality shows. Find out when and where they’re airing!