General discussion

Dell 3448 arp responses are not returning to the vlan interf

Dell PowerConnect 3448
Software version: 1.0.0.112

I have configured interface 1/e43 on the Dell 3448 as vlan 237 and the 1/g1 interface as a trunking port.

interface range ethernet 1/g(1-2)
switchport mode trunk
exit
vlan database
vlan 237
exit
interface ethernet 1/e43
switchport access vlan 237
exit
interface range ethernet 1/g(1-2)
switchport trunk allowed vlan add 237
exit

The 1/g1 port is a fiber uplink and connects to a Cisco 4500 series core layer 3 switch (fiber module on blade 7). The interface on the Cisco is configured as a trunking port also. The 237 vlan is working on as expected through the Cisco 4500 and a Cisco 2950 in a different building.

My problem is that arp requests are going out to the default gateway OK. The arp response is getting back to the 1/g1 interface on the Dell switch and is stopping there.

Any ideas/suggestion will be greatly appreciated.

Discussion is locked

Follow
Reply to: Dell 3448 arp responses are not returning to the vlan interf
PLEASE NOTE: Do not post advertisements, offensive materials, profanity, or personal attacks. Please remember to be considerate of other members. If you are new to the CNET Forums, please read our CNET Forums FAQ. All submitted content is subject to our Terms of Use.
Reporting: Dell 3448 arp responses are not returning to the vlan interf
This post has been flagged and will be reviewed by our staff. Thank you for helping us maintain CNET's great community.
Sorry, there was a problem flagging this post. Please try again now or at a later time.
If you believe this post is offensive or violates the CNET Forums' Usage policies, you can report it below (this will not automatically remove the post). Once reported, our moderators will be notified and the post will be reviewed.
Comments

CNET Forums

Forum Info