Browsers, E-mail, & Web Apps forum

General discussion

CustoMess Problem

by TJkinDice / June 23, 2006 11:40 PM PDT

Sorry if the thread is posted in the wrong section .. i didnt know where else to post it..
anyway

i installed CustoMess 2.5 after i installed its requirements: VB6 runtime and flash player 7
but i after i open it .. this is what i get:

http://i39.photobucket.com/albums/e159/nadiiine_b/CM.jpg


any ideas?

Discussion is locked
You are posting a reply to: CustoMess Problem
The posting of advertisements, profanity, or personal attacks is prohibited. Please refer to our CNET Forums policies for details. All submitted content is subject to our Terms of Use.
Track this discussion and email me when there are updates

If you're asking for technical help, please be sure to include all your system info, including operating system, model number, and any other specifics related to the problem. Also please exercise your best judgment when posting in the forums--revealing personal information such as your e-mail address, telephone number, and address is not recommended.

You are reporting the following post: CustoMess Problem
This post has been flagged and will be reviewed by our staff. Thank you for helping us maintain CNET's great community.
Sorry, there was a problem flagging this post. Please try again now or at a later time.
If you believe this post is offensive or violates the CNET Forums' Usage policies, you can report it below (this will not automatically remove the post). Once reported, our moderators will be notified and the post will be reviewed.
Collapse -
Link, comment.
by R. Proffitt Forum moderator / June 23, 2006 11:53 PM PDT
In reply to: CustoMess Problem
Collapse -
i did
by TJkinDice / June 24, 2006 12:32 AM PDT
In reply to: Link, comment.

i tried different links ... they're all the same file

Collapse -
And the author's response?
by R. Proffitt Forum moderator / June 24, 2006 12:43 AM PDT
In reply to: i did

You'll want to give them the bug report.

Bob

Collapse -
fixed the problem by accident
by TJkinDice / June 24, 2006 6:46 PM PDT

i right clicked and changed the encoding .. and it worked..
weird!

Popular Forums
icon
Computer Newbies 10,686 discussions
icon
Computer Help 54,365 discussions
icon
Laptops 21,181 discussions
icon
Networking & Wireless 16,313 discussions
icon
Phones 17,137 discussions
icon
Security 31,287 discussions
icon
TVs & Home Theaters 22,101 discussions
icon
Windows 7 8,164 discussions
icon
Windows 10 2,657 discussions

CNET FORUMS TOP DISCUSSION

Help, my PC with Windows 10 won't shut down properly

Since upgrading to Windows 10 my computer won't shut down properly. I use the menu button shutdown and the screen goes blank, but the system does not fully shut down. The only way to get it to shut down is to hold the physical power button down till it shuts down. Any suggestions?