Headphones & Mp3 Players forum

General discussion

creative muvo n200

i have had my n200 since march. i bought the orange 256mb one from frys. my only problem is that it seems the volume decrease whenever i move the headphone cable. i know, this is weird. my headphone are plugged in all the way, the are sony ear buds i dont know what model, but it does this on all my other headphones.

example: listening to radio, bend cable a little bit, sound quality/volume goes up. return it to normal, sound goes up and so does quality.

when i say volume goes up, i dont mean the volume bar selector thing changes, the volume just rises.

how can i keep it on the normal volume up one instead of the lower volume one.

thanks

konny

Discussion is locked
You are posting a reply to: creative muvo n200
The posting of advertisements, profanity, or personal attacks is prohibited. Please refer to our CNET Forums policies for details. All submitted content is subject to our Terms of Use.
Track this discussion and email me when there are updates

If you're asking for technical help, please be sure to include all your system info, including operating system, model number, and any other specifics related to the problem. Also please exercise your best judgment when posting in the forums--revealing personal information such as your e-mail address, telephone number, and address is not recommended.

You are reporting the following post: creative muvo n200
This post has been flagged and will be reviewed by our staff. Thank you for helping us maintain CNET's great community.
Sorry, there was a problem flagging this post. Please try again now or at a later time.
If you believe this post is offensive or violates the CNET Forums' Usage policies, you can report it below (this will not automatically remove the post). Once reported, our moderators will be notified and the post will be reviewed.
Collapse -
edit

In reply to: creative muvo n200

" sound goes up and so does quality."

*when i move the cable to the normal position, it goes DOWN not up

konny

Collapse -
I have the same player and...

In reply to: creative muvo n200

I have not had those problems. Might I suggest you check your firmware version by clicking on the Settings icon, go to Information icon (next to the cancel icon)the first thing it should show you is the firmware version. The lastest one released by Creative is 1.12.01 (feb.). If you have that version or you upgrade to it and you still have that problem, try another pair of headphones. I use a pretty old pair of sony earbuds and I have never encountered the problem you are talking about. If those two things don't solve the problem, talk to Creative tech support and try to get a return authorization number. Do it quickly because the N200's warranty is kind of short. Hope this helps.

Collapse -
ah gotta update it thanks

In reply to: I have the same player and...

1.10.02

thanks for your help

konny

Popular Forums

icon
Computer Newbies 10,686 discussions
icon
Computer Help 54,365 discussions
icon
Laptops 21,181 discussions
icon
Networking & Wireless 16,313 discussions
icon
Phones 17,137 discussions
icon
Security 31,287 discussions
icon
TVs & Home Theaters 22,101 discussions
icon
Windows 7 8,164 discussions
icon
Windows 10 2,657 discussions

DEALS, DEALS, DEALS!

Best Black Friday Deals

CNET editors are busy culling the list and highlighting what we think are the best deals out there this holiday season.