The CNET Lounge forum

General discussion

CNET forums and Firefox

by roberpic / May 12, 2006 5:45 PM PDT

Does anybody have problems with CNET's forums while using Firefox? I do. I'll login and have to reload, because the page didn't load properly, and I can't see the posts. Also, I'll post or preview my post before actually posting, and nothing will come up (just like when I login). It's really annoying. Bad code anyone?

Discussion is locked
You are posting a reply to: CNET forums and Firefox
The posting of advertisements, profanity, or personal attacks is prohibited. Please refer to our CNET Forums policies for details. All submitted content is subject to our Terms of Use.
Track this discussion and email me when there are updates

If you're asking for technical help, please be sure to include all your system info, including operating system, model number, and any other specifics related to the problem. Also please exercise your best judgment when posting in the forums--revealing personal information such as your e-mail address, telephone number, and address is not recommended.

You are reporting the following post: CNET forums and Firefox
This post has been flagged and will be reviewed by our staff. Thank you for helping us maintain CNET's great community.
Sorry, there was a problem flagging this post. Please try again now or at a later time.
If you believe this post is offensive or violates the CNET Forums' Usage policies, you can report it below (this will not automatically remove the post). Once reported, our moderators will be notified and the post will be reviewed.
Collapse -
(NT) (NT) I see the same problem caused me to double post
by roberpic / May 12, 2006 5:46 PM PDT
Collapse -
not me
by rewerb / May 13, 2006 3:31 AM PDT

weird, i always am fine with firefox. I have the version 1.5.0.3, maybe if you update firefox?

Collapse -
Very rarely
by acedtect-20196213851867054973637995818137 / May 13, 2006 11:34 AM PDT
In reply to: not me

I alomst solely use Firefox and the only time I have trouble is when there's trouble with the servers.

-Tom

Collapse -
me too
by firestarter / May 15, 2006 3:22 AM PDT

i have the same problem logging in at work using firefox but if i use IE or Opera it works fine but if i use firefox at home it works fine and i dont know y.

Collapse -
(NT) (NT) suddenly cant log into fourms with firefox????
by bklynrickel / July 23, 2006 10:41 AM PDT
In reply to: me too
Collapse -
Add me to the list
by dmgm01 / July 23, 2006 11:05 PM PDT
In reply to: me too

I just tried to post something to the board using Firefox and got error loading page. Switched to IE and it worked fine.

Collapse -
We are not alone.
by black069 / July 23, 2006 5:38 PM PDT

i'm sorry that i can't post a link but if you go to the feedback forum you'll find that, like me, others are having similar issues. mostly "page not found" errors.

Popular Forums
icon
Computer Newbies 10,686 discussions
icon
Computer Help 54,365 discussions
icon
Laptops 21,181 discussions
icon
Networking & Wireless 16,313 discussions
icon
Phones 17,137 discussions
icon
Security 31,287 discussions
icon
TVs & Home Theaters 22,101 discussions
icon
Windows 7 8,164 discussions
icon
Windows 10 2,657 discussions

CNET FORUMS TOP DISCUSSION

Help, my PC with Windows 10 won't shut down properly

Since upgrading to Windows 10 my computer won't shut down properly. I use the menu button shutdown and the screen goes blank, but the system does not fully shut down. The only way to get it to shut down is to hold the physical power button down till it shuts down. Any suggestions?