Question

Canon Powershot SX610 HS - Problems Advice

Jul 29, 2019 3:44AM PDT

After a recent holiday, my friend found that the last 8 pictures of 120 on the sd card were completely white with no picture at all. He has since discovered that any photos taken outside are like this (white) but any taken indoors are as previously and normal.

I suggested that he check the ‘white balance’ on the Canon Powershot SX610 HS setting to ensure it hasn’t been inadvertently altered, which it hasn’t. He has tried a new sd card and the problem remains. I read different Canon Rowershot SX610 HS review but didn't find answer for my issue..

Anyone any ideas as to what the problem could be? Thanks in advance!

Commercial link removed by moderator/

Post was last edited on August 1, 2019 4:52 AM PDT

Discussion is locked

Answer
Follow
Reply to: Canon Powershot SX610 HS - Problems Advice
PLEASE NOTE: Do not post advertisements, offensive materials, profanity, or personal attacks. Please remember to be considerate of other members. If you are new to the CNET Forums, please read our CNET Forums FAQ. All submitted content is subject to our Terms of Use.
Reporting: Canon Powershot SX610 HS - Problems Advice
This post has been flagged and will be reviewed by our staff. Thank you for helping us maintain CNET's great community.
Sorry, there was a problem flagging this post. Please try again now or at a later time.
If you believe this post is offensive or violates the CNET Forums' Usage policies, you can report it below (this will not automatically remove the post). Once reported, our moderators will be notified and the post will be reviewed.
Comments
- Collapse -
Answer
It's either dead or dying.
Jul 29, 2019 5:34AM PDT

Which can be upsetting to those that want it to not be. Look in the menus and product manual for any and all resets. Try that.

- Collapse -
Answer
Canon Powershot SX610 HS Problem
Aug 1, 2019 1:41AM PDT

I also encountered the same problem on my Canon Powershot SX610 HS that I have, whether this is indeed a constraint set or indeed a hardware part. I've tried to bring to the technician to fix it but failed.

Please help,,

Thank

Irrelevant link removed by moderator.

Post was last edited on August 1, 2019 4:53 AM PDT

CNET Forums

Forum Info