Windows Vista forum

General discussion

cannot install/run any new progs/apps

by deevdee / July 17, 2008 12:00 PM PDT

Hi all, I am running a laptop "advent" with vista, somehow it has decided it wont run anything i have downloaded e.g. avg8, even when i try to uninstall it comes up with the following:Installer initialization failed due to following error:
Error: @AvgErrorCode_0x0253 %FILE% = "C:\Program Files\AVG\AVG8"
@AvgErrorCode_0x0020

This isnt the only error, some apps run ok others dont, i restored to a previous time,scanned with "windows care" which shows no baddies!!
Any ideas/ help would be appreciated many thanks.

David

Discussion is locked
You are posting a reply to: cannot install/run any new progs/apps
The posting of advertisements, profanity, or personal attacks is prohibited. Please refer to our CNET Forums policies for details. All submitted content is subject to our Terms of Use.
Track this discussion and email me when there are updates

If you're asking for technical help, please be sure to include all your system info, including operating system, model number, and any other specifics related to the problem. Also please exercise your best judgment when posting in the forums--revealing personal information such as your e-mail address, telephone number, and address is not recommended.

You are reporting the following post: cannot install/run any new progs/apps
This post has been flagged and will be reviewed by our staff. Thank you for helping us maintain CNET's great community.
Sorry, there was a problem flagging this post. Please try again now or at a later time.
If you believe this post is offensive or violates the CNET Forums' Usage policies, you can report it below (this will not automatically remove the post). Once reported, our moderators will be notified and the post will be reviewed.
Collapse -
The first question
by Sovereign Forum moderator / July 17, 2008 2:18 PM PDT

When did this start happening? What were you doing? Have you tried system restore?

~Sovereign

Collapse -
The first question
by deevdee / July 17, 2008 7:28 PM PDT
In reply to: The first question

about 24 hours ago, system slowed up and then refused to start apps, i have restored, to an earlier time but to no avail?

Collapse -
cannot install/run any new progs/apps
by michael.redhead / July 20, 2008 3:01 AM PDT

David,
In England bought AVG 8.0 for vista premium on HP DV6214 laptop.
Have tower on XP Pro LAN cable connected to Belkin N1 Mimo DSL Wireless Router.Wireless HP totally locked down on AVG 8.O/then had to uninstall AVG 8.0 then put same license key onto second tower to save money.AVG 8.0 is fantastic on Towers,however,replaced AVG 8.0 on HP DV6214 with Kaspersky 7.0 works perfect on laptop.
Hope this does help a little.
trom_player,
Mick

Popular Forums
icon
Computer Help 51,912 discussions
icon
Computer Newbies 10,498 discussions
icon
Laptops 20,411 discussions
icon
Security 30,882 discussions
icon
TVs & Home Theaters 21,253 discussions
icon
Windows 10 1,672 discussions
icon
Phones 16,494 discussions
icon
Windows 7 7,855 discussions
icon
Networking & Wireless 15,504 discussions

REVIEW

Meet the drop-resistant Moto Z2 Force

The Moto Z2 Force is really thin, with a fast processor and great battery life. It can survive drops without shattering.