General discussion

C6500 distorted picture with component cable

I'm having a strange issue with my new C6500 Blu Ray player. When I use a component cable into an older TV the picture is fine initially, if I start up a disc the picture is fine, but as soon as I switch to Internet @ TV the picture goes fuzzy. I have no issues when I use standard composite RCA cables.

I'm using an older hitachi tv that is not HD but the issue is clearly with the player. I have the resolution set to 480i (480p did not work at all) and I have tried changing the icon size of the Internet apps and that did not help. Once the picture goes fuzzy I have to restart the player. I have the latest firmware on this device. Am I going to be stuck with the old RCA cables or is there something I can do?

Thanks!!

Discussion is locked
Follow
Reply to: C6500 distorted picture with component cable
PLEASE NOTE: Do not post advertisements, offensive materials, profanity, or personal attacks. Please remember to be considerate of other members. If you are new to the CNET Forums, please read our CNET Forums FAQ. All submitted content is subject to our Terms of Use.
Reporting: C6500 distorted picture with component cable
This post has been flagged and will be reviewed by our staff. Thank you for helping us maintain CNET's great community.
Sorry, there was a problem flagging this post. Please try again now or at a later time.
If you believe this post is offensive or violates the CNET Forums' Usage policies, you can report it below (this will not automatically remove the post). Once reported, our moderators will be notified and the post will be reviewed.
Comments

CNET Forums

Forum Info