Question

ATM Encapsulation, DNS#1 failure, Train Link Failure, Reboot

Mar 21, 2020 2:12PM PDT

I am using a c1100 zyxel modem with centurylink DSL. It has been randomly rebooting (today 5 times) and dropping internet connection. I have done the chat with reps 5 times today.... They say replace the modem (which is brand new) and the other modem I have does the same exact thing.... When I do a diagnostic it shows ATM Encapsulation Failure and DNS #1 failure and Train link Failure. So is there anything in settings I should be changing or does anyone have an idea what is going on? The reps are not helpful when ask about the diagnostics they just ignore my question... thank you

Discussion is locked

Answer
Follow
Reply to: ATM Encapsulation, DNS#1 failure, Train Link Failure, Reboot
PLEASE NOTE: Do not post advertisements, offensive materials, profanity, or personal attacks. Please remember to be considerate of other members. If you are new to the CNET Forums, please read our CNET Forums FAQ. All submitted content is subject to our Terms of Use.
Reporting: ATM Encapsulation, DNS#1 failure, Train Link Failure, Reboot
This post has been flagged and will be reviewed by our staff. Thank you for helping us maintain CNET's great community.
Sorry, there was a problem flagging this post. Please try again now or at a later time.
If you believe this post is offensive or violates the CNET Forums' Usage policies, you can report it below (this will not automatically remove the post). Once reported, our moderators will be notified and the post will be reviewed.
Comments

CNET Forums

Forum Info