Question

AOC Monitor HDMI no signal

Hello,
I recently purchased a new Eclipse SuperNova i5r285OC and a AOC - i2369Vm Full HD 23" IPS LED Monitor. I know the Monitor is working fine, I tested the HDMI with laptop but when I connected it (with either HDMI 1 or 2, or the VGA ) to the new desktop the monitor has a 'no signal' then goes into standby mode. Is the issue compatibility with Windows 10 ? Does anyone have an advice as to what I can do?
thanks
Joe

Discussion is locked
Follow
Reply to: AOC Monitor HDMI no signal
PLEASE NOTE: Do not post advertisements, offensive materials, profanity, or personal attacks. Please remember to be considerate of other members. If you are new to the CNET Forums, please read our CNET Forums FAQ. All submitted content is subject to our Terms of Use.
Reporting: AOC Monitor HDMI no signal
This post has been flagged and will be reviewed by our staff. Thank you for helping us maintain CNET's great community.
Sorry, there was a problem flagging this post. Please try again now or at a later time.
If you believe this post is offensive or violates the CNET Forums' Usage policies, you can report it below (this will not automatically remove the post). Once reported, our moderators will be notified and the post will be reviewed.
Comments
- Collapse -
Clarification Request
That PC may have more than 1 HDMI or VGA ports.

As to 10, I haven't seen this be an issue. However some folk connect to the motherboard video which gets disabled when we have a video card installed.

- Collapse -
will check

Oh thanks I will have a look for another HDMI port.

- Collapse -
Success!

Oh man that is embarrassing. Issue resolved, thanks dude!

- Collapse -
Now you are ready to pass this finding to others.

That's great news. If it wasn't that, well, it gets much harder. Cool

CNET Forums