General discussion

"A" drive not functioning as it should

Build our son a Compaq 750Mhz Athlon w/ upgraded parts and memory and XP-Pro SP2 and for a long time it was OK.

Now, the "A" drive will not allow any files to be saved. Get error that says to contact Administrator for access to the "A" drive. Both accounts are admin accts.

Have also tried to format floppies on two different brands failed to format. Again error says do not have access to it.

Looked into properties and it says the drive is working as it should and has no problems.

Can a virus cause this? His AVG was out of date and told him once it was updated to run a full virus scan.

Thanks for the help

Chinookman

Discussion is locked

Follow
Reply to: "A" drive not functioning as it should
PLEASE NOTE: Do not post advertisements, offensive materials, profanity, or personal attacks. Please remember to be considerate of other members. If you are new to the CNET Forums, please read our CNET Forums FAQ. All submitted content is subject to our Terms of Use.
Reporting: "A" drive not functioning as it should
This post has been flagged and will be reviewed by our staff. Thank you for helping us maintain CNET's great community.
Sorry, there was a problem flagging this post. Please try again now or at a later time.
If you believe this post is offensive or violates the CNET Forums' Usage policies, you can report it below (this will not automatically remove the post). Once reported, our moderators will be notified and the post will be reviewed.
Comments
- Collapse -
Try reply 8 of ..
- Collapse -
Thank you a wealth of knowledge

I'll try it out this weekend!

C-man

CNET Forums

Forum Info