Phones forum

General discussion

Tungsten E2 and syncing contacts

by jjg39069 / December 5, 2007 10:33 AM PST

I have a Tungsten E2 that seems to sync without issue but it's not pulling my contacts out of Outlook and updating them in my Palm. My calendar is syncing without issue. I'm using HotSync. I've searched the forum and forums on the palm website and can't seem to find anyone with the same issue. I'm at a loss...has anyone fixed this issue?

Post a reply
Discussion is locked
You are posting a reply to: Tungsten E2 and syncing contacts
The posting of advertisements, profanity, or personal attacks is prohibited. Please refer to our CNET Forums policies for details. All submitted content is subject to our Terms of Use.
Track this discussion and email me when there are updates

If you're asking for technical help, please be sure to include all your system info, including operating system, model number, and any other specifics related to the problem. Also please exercise your best judgment when posting in the forums--revealing personal information such as your e-mail address, telephone number, and address is not recommended.

You are reporting the following post: Tungsten E2 and syncing contacts
This post has been flagged and will be reviewed by our staff. Thank you for helping us maintain CNET's great community.
Sorry, there was a problem flagging this post. Please try again now or at a later time.
If you believe this post is offensive or violates the CNET Forums' Usage policies, you can report it below (this will not automatically remove the post). Once reported, our moderators will be notified and the post will be reviewed.
Collapse -
Similar Synching problem
by Sijambo / June 26, 2008 8:00 AM PDT

After synching from document-to-go, when I try to read or modify a document, I get "Unexpected Error 0x7370309", then Fatal Alert Screen with "Fatal Exception - Reset " shows up.

Collapse -
(NT) The 0x7370309 looks incorrect.
by R. Proffitt Forum moderator / June 26, 2008 8:29 AM PDT
Collapse -
The 0x7370309 looks incorrect.
by Sijambo / July 2, 2008 7:47 AM PDT

I did a hard reset and started all over. All seems to be working well now.

Popular Forums
Computer Help 49,613 discussions
Computer Newbies 10,349 discussions
Laptops 19,436 discussions
Security 30,426 discussions
TVs & Home Theaters 20,308 discussions
Windows 10 360 discussions
Phones 15,802 discussions
Windows 7 7,351 discussions
Networking & Wireless 14,641 discussions


CNET bought a house!

Take a look inside the house where we will be testing connected locks, thermostats and other smart home products so we can tell a complete story.