TVs & Home Theaters forum

Question

No video playback with LG Plasma through smart hub samsung

by girlvstech / September 18, 2013 4:16 AM PDT

I was able to hook up my Samsung SMART HUB Blu-Ray player Model BD-D5300 to my roomate's 2007 LG 50PC5D-UC Plasma television.

I set the Blu-Ray player to 720p and successfully connected to the Smart Hub and internet connection.

All still pictures show fine. Whenever you try to run a video (in this case it was through HULU Plus) I got audio but the video was just a blank turquoise screen.

I found something about possibly needing to update the firmware on the television, but have unsuccessfully located how to do that for this model.

Am I doomed with this combination of electronics to stream video?

Thanks in advance!

Answer This Ask For Clarification
Discussion is locked
You are posting a reply to: No video playback with LG Plasma through smart hub samsung
The posting of advertisements, profanity, or personal attacks is prohibited. Please refer to our CNET Forums policies for details. All submitted content is subject to our Terms of Use.
Track this discussion and email me when there are updates

If you're asking for technical help, please be sure to include all your system info, including operating system, model number, and any other specifics related to the problem. Also please exercise your best judgment when posting in the forums--revealing personal information such as your e-mail address, telephone number, and address is not recommended.

You are reporting the following post: No video playback with LG Plasma through smart hub samsung
This post has been flagged and will be reviewed by our staff. Thank you for helping us maintain CNET's great community.
Sorry, there was a problem flagging this post. Please try again now or at a later time.
If you believe this post is offensive or violates the CNET Forums' Usage policies, you can report it below (this will not automatically remove the post). Once reported, our moderators will be notified and the post will be reviewed.

All Answers

Collapse -
Answer
Maybe there's a fix
by Pepe7 / September 18, 2013 4:29 AM PDT

I would post your question over at AVS forum. Look in the plasma sub-forum.

http://www.avsforum.com/f/167/plasma-flat-panel-displays

*search for a thread on that particular LG plasma by using the model number. It's an older model, so there might not be much until you scroll back quite far in the archives.

Collapse -
Answer
further info on things I have tried...
by girlvstech / September 18, 2013 4:59 AM PDT

I set the aspect ratio on both the blu-ray and tv to the lowest 4.3. Requested videos be streamed in SD. (I actually tried all the options.) Still that darn blue screen.


I will try that AVS forum next. Thanks!

Popular Forums
icon
Computer Help 47,885 discussions
icon
Computer Newbies 10,322 discussions
icon
iPhones, iPods, & iPads 3,188 discussions
icon
Security 30,333 discussions
icon
TVs & Home Theaters 20,177 discussions
icon
HDTV Picture Setting 1,932 discussions
icon
Phones 15,713 discussions
icon
Windows 7 6,210 discussions
icon
Networking & Wireless 14,510 discussions

Tech for the school year

Smart tech for smart students

Forget the pencils and notebooks. Gear up your students with these portable and powerful note-taking machines.