Windows Vista forum

General discussion

network problem

by ZennyX / January 19, 2007 3:05 AM PST

im getting problem connecting internet using vista, problem is i configured everything & while connecting to net it showing everything correctly & connects to net also, but while browsing/or any other net related work, it showin no connection!

anybody can help?

its verifying username/password everything & connecting but no connection!

Post a reply
Discussion is locked
You are posting a reply to: network problem
The posting of advertisements, profanity, or personal attacks is prohibited. Please refer to our CNET Forums policies for details. All submitted content is subject to our Terms of Use.
Track this discussion and email me when there are updates

If you're asking for technical help, please be sure to include all your system info, including operating system, model number, and any other specifics related to the problem. Also please exercise your best judgment when posting in the forums--revealing personal information such as your e-mail address, telephone number, and address is not recommended.

You are reporting the following post: network problem
This post has been flagged and will be reviewed by our staff. Thank you for helping us maintain CNET's great community.
Sorry, there was a problem flagging this post. Please try again now or at a later time.
If you believe this post is offensive or violates the CNET Forums' Usage policies, you can report it below (this will not automatically remove the post). Once reported, our moderators will be notified and the post will be reviewed.
Collapse -
Same Problem
by Konfuzed / January 31, 2007 8:07 PM PST
In reply to: network problem

I'm having the same problem. I've tried all different ways to connect. Wireless or via dsl modem. The network infomation will tell me I'm connected to the internet but I can't get anything at all to open with either IE or Firefox.

Not liking Vista already...

Collapse -
Vista and Network issues
by yankeedoug / February 1, 2007 11:56 AM PST
In reply to: Same Problem

Funny to see the same issues. Have a Linksys router and cable modem. Noticed I could not log on through the normal IE connection as with XP Pro but Windows Vista was downloading updates somehow. When I checked online through another PC I find that Linksys has many modems and adapters that either have a downlaod avail. or coming soon to the site. My broadband cable modem is of course one of those with no download yet.

Collapse -
by jack_201 / February 4, 2007 2:42 PM PST

guys it now working 4 me finally!

Collapse -
More Vista networking problems
by gangadude / February 7, 2007 5:24 PM PST
In reply to: working

I'm having networking problems with Vista. Network seems to be intermittent to not working at all although from the cmd window I can run nslookup and resolve domain names no problems. Same machine booting into a Windows XP partition works flawlessly. I have an ASUS P5B-Deluxe board with 2 ethernet connections on it (I disabled one, didn't help) and I connect to DSL via a D-Link DI-624 modem. Anyone?
Thanks much.
Vista to date: no drivers for my laser printer (Canon LBP1120), no internet. I'm thrilled.

Popular Forums
Computer Help 49,613 discussions
Computer Newbies 10,349 discussions
Laptops 19,436 discussions
Security 30,426 discussions
TVs & Home Theaters 20,308 discussions
Windows 10 360 discussions
Phones 15,802 discussions
Windows 7 7,351 discussions
Networking & Wireless 14,641 discussions

Coming soon

Get behind the wheel with Roadshow

Love cars? Climb into the driver's seat for the latest videos, reviews, shopping advice and picks by our editors delivered to your inbox every week.