Computer Help forum

Question

I have problems streaming videos

by ladysamurai87 / February 23, 2013 7:49 AM PST

Sometimes I pause a streaming video while I'm waiting for it to buffer or just when I want to do something else for a second. When I unpause the video, I can't hear anything. I can play audio files on my computer such as videos or music, but the streaming video seems to have lost its audio until I refresh the video. This has been happening frequently. I use Google Chrome and Firefox (it happens on both) and I'm on Windows 7 64 bit.

Answer This Ask For Clarification
Discussion is locked
You are posting a reply to: I have problems streaming videos
The posting of advertisements, profanity, or personal attacks is prohibited. Please refer to our CNET Forums policies for details. All submitted content is subject to our Terms of Use.
Track this discussion and email me when there are updates

If you're asking for technical help, please be sure to include all your system info, including operating system, model number, and any other specifics related to the problem. Also please exercise your best judgment when posting in the forums--revealing personal information such as your e-mail address, telephone number, and address is not recommended.

You are reporting the following post: I have problems streaming videos
This post has been flagged and will be reviewed by our staff. Thank you for helping us maintain CNET's great community.
Sorry, there was a problem flagging this post. Please try again now or at a later time.
If you believe this post is offensive or violates the CNET Forums' Usage policies, you can report it below (this will not automatically remove the post). Once reported, our moderators will be notified and the post will be reviewed.

All Answers

Collapse -
Answer
Could be proper.
by R. Proffitt Forum moderator / February 23, 2013 8:07 AM PST

Looking at this post, the details are not here to begin a good discussion. If you don't share the site that is trouble, others can't look into this.
Bob

Collapse -
=/
by ladysamurai87 / February 23, 2013 11:06 AM PST
In reply to: Could be proper.

I'm on wireless internet. I have a fast connection too. This problem happens on basically any streaming video website I'm on. YouTube, Putlocker, vidxden, vidbux, etc, etc

Collapse -
Still too light on details.
by R. Proffitt Forum moderator / February 24, 2013 1:17 AM PST
In reply to: =/

We have all sites, and ASUS but no more.

It could be the usual cheap netbook which does indeed do that.
Bob

Collapse -
Answer
Streaming
by pgc3 / February 23, 2013 9:19 AM PST

Is this being done wirelessly? L/T Desktop? As Mr. Proffitt stated, not enough information.

Collapse -
=/
by ladysamurai87 / February 23, 2013 11:06 AM PST
In reply to: Streaming

I'm on an ASUS laptop.

Collapse -
Streaming
by pgc3 / February 24, 2013 1:05 AM PST
In reply to: =/

So you are running wirelessly off of a router. Have you tried linking to the router hardwire? Typically a hardwire hook up is a better way to go since wifi hook ups can vary considerably for a myriad of reasons.

Popular Forums
icon
Computer Help 49,613 discussions
icon
Computer Newbies 10,349 discussions
icon
Laptops 19,436 discussions
icon
Security 30,426 discussions
icon
TVs & Home Theaters 20,308 discussions
icon
Windows 10 360 discussions
icon
Phones 15,802 discussions
icon
Windows 7 7,351 discussions
icon
Networking & Wireless 14,641 discussions

Tech Tip

Stuck without Internet and want to watch movies?

CNET shows you how to download movies and TV shows onto your device using Amazon Prime so you'll always be entertained.