Storage

Question

Fantom 1TB HD

by viper41 / March 7, 2013 7:03 AM PST

I have a newly installed Fantom 1 TB HD. (Two months ago)
Yesterday I was rearranging my computer room, after getting everything where I wanted it and hooking everything back up, my 1TB hd is not recognized by the computer and when I turn it on, the blue light blinks and it continually beeps.
Running win XP Pro, P-4, 2.53, 2 G ram. any suggestions? Thanks, Bill

Answer This Ask For Clarification
Discussion is locked
You are posting a reply to: Fantom 1TB HD
The posting of advertisements, profanity, or personal attacks is prohibited. Please refer to our CNET Forums policies for details. All submitted content is subject to our Terms of Use.
Track this discussion and email me when there are updates

If you're asking for technical help, please be sure to include all your system info, including operating system, model number, and any other specifics related to the problem. Also please exercise your best judgment when posting in the forums--revealing personal information such as your e-mail address, telephone number, and address is not recommended.

You are reporting the following post: Fantom 1TB HD
This post has been flagged and will be reviewed by our staff. Thank you for helping us maintain CNET's great community.
Sorry, there was a problem flagging this post. Please try again now or at a later time.
If you believe this post is offensive or violates the CNET Forums' Usage policies, you can report it below (this will not automatically remove the post). Once reported, our moderators will be notified and the post will be reviewed.

All Answers

Collapse -
Answer
Try other USB ports
by R. Proffitt Forum moderator / March 7, 2013 7:25 AM PST
In reply to: Fantom 1TB HD

But at 2 months they should replace it.
Bob

Collapse -
Fantom HD
by viper41 / March 7, 2013 9:14 AM PST
In reply to: Try other USB ports

I will give that a try, thanks, Bob

Collapse -
Fantom I TB HD
by viper41 / March 10, 2013 4:30 AM PDT
In reply to: Fantom HD

I finally located the problem. I did what you suggested Bob and nothing was any different. I then disconnected everything in order to start again. I found that I had two identical input power cords, I changed the two and everything is working fine. Thanks, Bill

Collapse -
(NT) Good tor read it turned out OK.
by R. Proffitt Forum moderator / March 10, 2013 4:42 AM PDT
In reply to: Fantom I TB HD
Popular Forums
icon
Computer Help 47,885 discussions
icon
Computer Newbies 10,322 discussions
icon
iPhones, iPods, & iPads 3,188 discussions
icon
Security 30,333 discussions
icon
TVs & Home Theaters 20,177 discussions
icon
HDTV Picture Setting 1,932 discussions
icon
Phones 15,713 discussions
icon
Windows 7 6,210 discussions
icon
Networking & Wireless 14,510 discussions

Tech for the holiday

Find recipes for July 4 with these foodie apps

The Fourth of July means fireworks, fun and food. If you're planning on a barbecue this weekend, we've got the apps to help you find holiday-inspired recipes.