Car Tech forum

General discussion

1993 Jeep Grand Cherokee Problems

by Nick_Barr / April 8, 2008 3:03 PM PDT

Here is my situtation:
(237,000 Miles) 4.0L Inline 6 Cy.
on 500 Mile trip towing boat, go over mtn pass, spend the night at a friends house, leave and 100 miles into the next leg of the trip, my check engine light goes on and my voltage drops dramatically. Vehicle still starts and run great. On and off my engine light goes and my voltage jumps from 9-14 Volts throughout periods of the trip. Was driving today and it dove down to pegged the 9 volt bar and my vehicle started to sputter and almost died going down highway.

Possible Problems?

Post a reply
Discussion is locked
You are posting a reply to: 1993 Jeep Grand Cherokee Problems
The posting of advertisements, profanity, or personal attacks is prohibited. Please refer to our CNET Forums policies for details. All submitted content is subject to our Terms of Use.
Track this discussion and email me when there are updates

If you're asking for technical help, please be sure to include all your system info, including operating system, model number, and any other specifics related to the problem. Also please exercise your best judgment when posting in the forums--revealing personal information such as your e-mail address, telephone number, and address is not recommended.

You are reporting the following post: 1993 Jeep Grand Cherokee Problems
This post has been flagged and will be reviewed by our staff. Thank you for helping us maintain CNET's great community.
Sorry, there was a problem flagging this post. Please try again now or at a later time.
If you believe this post is offensive or violates the CNET Forums' Usage policies, you can report it below (this will not automatically remove the post). Once reported, our moderators will be notified and the post will be reviewed.
Collapse -
Jeep problems
by mohammour / April 17, 2008 12:40 PM PDT

Maybe might be the alternator? It happened to me before.

Collapse -
by shapterjm / October 30, 2009 8:08 AM PDT

Sounds exactly like what happened to me. My alternator was bad. Look into having it checked.

Popular Forums
Computer Help 49,613 discussions
Computer Newbies 10,349 discussions
Laptops 19,436 discussions
Security 30,426 discussions
TVs & Home Theaters 20,308 discussions
Windows 10 360 discussions
Phones 15,802 discussions
Windows 7 7,351 discussions
Networking & Wireless 14,641 discussions


Having Wi-Fi troubles?

From the garage to the basement, we blanketed every square inch of the CNET Smart Home with fast, reliable Wi-Fi.